lørdag den 24. september 2011

tirsdag den 20. september 2011

Not to forget // Finals project anno 2003

Så var det jo at jeg mente jeg skulle være animationsdesigner, manuskript forfatter og instruktør og grafiker på sidelinjen. Og så lavede jeg Lampehunden som afgangsprojekt fra Danmarks Designskole. Lampehunden skulle sælges som serie, præcis som jeg havde været med til at sælge Mira&Marie før. Lampehunden turnerede Europa rundt på adskillige animations filmfestivaller og lå hos Nordisk film i lang tid mens vi prøvede at finde penge til projektet. Man skal være ganske stædig og sikkert også meget bedre end jeg var - hvis man skal have sit materiale ud. Den blev aldrig solgt som fuld serie - desværre, men bliver stadig vist i Holland, Norge, Sverige og nogengange DK. Og det er sku da meget sjov J





Back in time (again) 10 års jubilæum

Så blev der lige rodet i arkiverne igen - og woopsi op dukkede Mira og Marie. Jeg tegnede og designede, Rikke Hallund skrev og instruerede og Sidsel Busck animerede. Den kører stadig på DR engang i mellem om morgenen. Så den forleden med min dreng på snart 4. Så er der lige pludselig gået 10 år ... Skylder lige at sige at vi arbejdede vores røv i laser og fik produceret 12-14 afsnit der blev solgt til Sverige, Norge og Tyskland. Det var vi ret stolte af.





lørdag den 17. september 2011

fredag den 16. september 2011

Turin Brakes


Apropos toback to the fromtime ...

Måske skulle jeg også lige dele dem her. Forleden tog jeg turen hele vejen tilbage til permanenten, min første wanna-be horn-brille og mærkelige broscher, øreringe og over-size habit-jakke med oprullede ærmer. Jeg lod som om jeg arbejdede og var meget travl - mens jeg driftede ned af memory lane sammen med mangen en wonderful Mr. Hughes movie. Jeg f.... elsker 80'erne.



















 


Pretty in Pink





















She's having a baby









Some Kind of Wonderful // filmen




















The Breakfast Club




























Adventures in Babysitting

Toback to the fromtime
























Toback to the fromtime er næsten lige landet - eller er den? Og for et par siden fattede jeg ikke en skid af det.
Men det lysner sku derude i horisonten, for mig - og jeg har med kærlig vejledning fået hjælp til at fatte lidt mere - (og af hele kulturen) - blandt andet gennem Tue Tracks programserie Tue T på de to fladhjul af stål.  Så hvis I er nogen derude, - der kunne tænke jer lidt friske morgen beats - så tune lige ind på den her serie og bevæg jeres glade hoveder i rytmisk bevægelse, frem og tilbage i roligt tempo.

http://www.dr.dk/P6Beat/programmer/tue-t/2011/04/21/tue-track-pa-de-to-fladhjul-af-stal#0s
















Tak Tue!

onsdag den 14. september 2011

tirsdag den 13. september 2011

Jeg har lyst til at starte forfra idag

Og hvorfor ikke starte dagen med Flea der synger Pea (Red hot chili peppers)



-

mandag den 5. september 2011